هندسة الطيران والفضاء: تأهيل جيل من مبتكري المستقبل في السماء!
برنامج תחום חדשני ומשולב, העוסק ביישום טכנולוגיות מתקדמות לאורך כל שלבי הייצור – מחומרי הגלם ועד למדף בחנות. מהנדסים ביו-טכנולוגיים עוסקים בפיתוח מזון ייעודי לילדים ולחולי צליאק, מזון המכיל רכיבים בריאותיים המאריכים את חיי המדף, אריזות חכמות הכוללות חיישנים ביולוגיים המדווחים על איכות המזון – והרשימה עוד ארוכה.
הנדסה ביו-טכנולוגית משלבת כלים מתחומי הביולוגיה, הכימיה, ההנדסה והמדע לטובת האדם, בתחומי המזון, הרפואה, החקלאות והאנרגיה. בין פריצות הדרך המרכזיות בתחום ניתן למנות את ייצור הפניצילין התעשייתי, גילוי מבנה ה-DNA, פיענוח הגנום האנושי, שיבוט יונקים (הכבשה דולי), ולבסוף – יצירת החיידק הסינתטי הראשון.